Om oss


Another Dandy

Another Dandy är en butik som fokuserar på gåvor för vänner, familj och dig själv. Vi erbjuder alltid snabb och fri frakt. Som en extra service erbjuder vi även presentinslagning. Vi erbjuder högkvalitativa produkter som presenteras i tre olika priskategorier; Something Small, Something Special and Something Remarkable. Våra produkter är perfekta gåvor för människor som tycker om att njuta av livets goda på ett så fashionabelt sätt som möjligt. Another Dandy är en del av Widebeck Invest och är baserat i Lund, Sverige.
 

Vad är en dandy?

Vi definierar en dandy som någon med god smak som föredrar att leva ett extravagant liv. Genom historien har det levt åtskilliga välkända dandies. Bland dessa är Oscar Wilde och Lord Byron. Dandies har också figurerat flitigt i film och litteratur som fiktiva karaktärer. Några exempel är Jay Gatsby från F. Scott Fitzgeralds "The Great Gatsby", Dickie Greenleaf i Patricia Highsmiths "The Talented Mr. Ripley" och Dorian Gray i Oscar Wilde's roman "The Picture of Dorian Gray".

Dandy är även synonymt med engelskans "Fine" eller "Excellent". "Another Dandy..." kan därmed översättas till "Något förtäffligt/excellent...". Vi hoppas du kan hitta något "dandy" åt någon du bryr dig om eller varför inte till dig själv.